Frilansuppdrag

Söker du frilansuppdrag inom webb och utveckling? Vi på Find My Skills söker nu ytterligare konsulter till våra kunder i Sverige.


Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle?Find My Skills utökar vårt nätverk, FMS Freelance Community inom Techområdet och söker frilansare för konsultuppdrag hos våra kunder. Vi ser nu en ökad efterfrågan på kompetens inom webbutveckling, mobil och APP utvecklare och fullstackutveckling.

Som underkonsult i FMS Freelance Community får du ta del av och har möjlighet att söka alla våra uppdrag samtidigt om du får en gemenskap och tillhörighet med andra egenföretagare. Du utvecklas också långsiktigt i din konsultroll då vi kan branschen och löpande erbjuder dig en inblick i omvärlden och trender.Välkommen med din ansökan så berättar vi mer!


ERBJUDANDET TILL DIG

Genom att vara en del av FMS Freelance Community är du som egenföretagande konsult fri men ändå inte ensam. Du är oberoende och bestämmer själv över din tid, vilka uppdrag du vill hoppa på och i vilken omfattning. Samtidigt är du en del av ett nätverk av andra egenföretagare i branschen, så att du kan utbyta kompetens med andra.

FMS Freelance Community är den främsta länken mellan dig som konsult och våra uppdragsgivare - och du kan istället fokusera på det du är bäst på att utveckla - vår gemensamma kunds affär. Du får en långsiktig och personlig relation med oss så att vi verkligen förstår på vilken arbetsplats du kan trivas och prestera som bäst.

Vi har flera intressanta kunder med spännande och utvecklande uppdrag där du får chansen att skapa kontakter och utveckla din kompetens

DET HÄR GÖR DU HOS DIN UPPDRAGSGIVARE

Uppgifterna kan variera beroende på uppdrag och tjänst men det handlar i grunden om olika utvecklingsuppdrag, kodning i både front- och back-end avseende ett eller några system. Du arbetar i hela teknikstacken och tillsammans med ett team är du med och bidrar till att utveckla system till nästa nivå. Uppdragen kan också innebära en mix av nyutveckling och förvaltning av befintlig kod.

Flertalet av våra kunder arbetar datadrivet med molnbaserade lösningar, modern teknik och har ett agilt arbetssätt som ofta har inslag av Continuous Delivery och DevOps.Vidare ser vi en tydlig trend där man arbetar i autonoma produktteam i dialog med DevOps funktion som tar stort ansvar ifrån kravställande, planeringsarbete, utveckling till test, monitorering och förvaltning.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Våra kunder är främst medelstora företag som verkar i en rad olika branscher. Gemensamt är att de alla verkar inom digital utveckling.

 

MER OM DIG

Vi tror att du kan arbeta i hela teknikstacken men att du har en tyngd inom antingen front- eller back-end Java eller .Net .
Ramverk som ofta efterfrågas är Azur, React, Node, Angular och bland populära språk nämns Python, Perl, Ruby.

Viktigast är att du inte är främmande för att arbeta datadrivet med modern teknik och med ett agilt arbetssätt.

Förmåner

Du kommer att få möjlighet tillgång till vårt utbildnings team samt din personliga coach som hjälper dig med att hitta uppdrag åt dig så du kan fokusera på annat. Samt en gång i månaden kommer vi att ordna olika event med olika roliga aktiviteter ihop med andra frilansare i FMS Freelance Community vi tror på gemenskap.  

 

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker uppdraget enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför uppdraget intresserar dig och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Urvalet sker löpande. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till oss på Find My Skills. Vi ser framemot att få kontakt med dig!

 

Kontaktperson 
Ferhat Can 
ferhat.can@findmyskills.se 

0739851272 


NYHETER & TILLDELADE PRISER 

ÅRETS NYFÖRETGARE 2018

 

KOM I KONTAKT


Address: Grev Turegatan 7

114 46 Stockholm

Phone: (08) 551-093 94

Email: info@findmyskills.com


ÖPPETTIDER 


Ni är varmt välkommen och ta en koppkaffe med oss vår dörr är öppen för dig 


Monday - Friday: 07:00 - 18:30


Copyright © 2019 Find My Skills | info@findmyskills.com | 08-551 09 394

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera